​Japansk pileurt bekæmpes

Japansk pileurt er en meget invasiv plante, der inden for ganske kort tid overtager hele grunden, hvis den ikke bekæmpes. Den kan blive helt op til 2,5 meter høj, og med dens invasive vækst skygger den derfor for alle andre planter og omdanner lyse og åbne arealer til tætte og uigennemtrængelige bevoksninger.

Har du brug for professionel hjælp til bekæmpelsen af japansk pileurt, kan jeg hjælpe dig. Jeg kører blandt andet ud til kunder i Græsted, Hillerød og i det øvrige Nordsjælland for at bekæmpe den invasive plante, der som regel vokser ved veje, vandløb og i krat.

Kontakt mig og slip af med japansk pileurt

Ønsker du at slippe af med den japanske pileurt, der har overtaget din grund med dens uigennemtrængelige bevoksning, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan med fordel ringe til mig på telefon 40 74 60 30, eller du kan skrive til min e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk.

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel gartnerhjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig, Hvis du vil have svar på spørgsmål eller vil høre mere om min gartnerservice,

Ring til mig på telefon ​40 74 60 30, eller skriv til mig på e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk, så vender jeg tilbage med svar på din henvendelse. Du er også velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt