Bekæmpelse af vild pastinak tilbydes

Undgå at fjerne den giftige plante selv

Vild pastinak er utrolig giftig, og du bør derfor altid lade en professionel stå for bekæmpelsen frem for at forsøge selv. Hos Gribskov Naturpleje står jeg gerne klar til at hjælpe dig, så du kan slippe af med den giftige pastinak på din grund.

Jeg tilbyder en professionel bekæmpelse af vild pastinak for både husejere og erhvervskunder af forskellig art. Jeg kører blandt andet ud til bekæmpelsesopgaver i Helsinge, Hillerød og omegn samt i hele det øvrige Nordsjælland.

Derfor er bekæmpelse af vild pastinak nødvendig

Den vilde pastinak er en meget invasiv plante, der påvirker biodiversiteten i en negativ retning, fordi den fortrænger andre arter. Derudover indeholder den en meget giftig plantesaft, der kan forårsage forbrændinger, hvis man kommer i kontakt med den.

Giften findes i hele planten, herunder både i blomsterne, stænglen og i rødderne. Når plantesaften kommer i kontakt med huden, og huden udsættes for sollys, giver det både sår og vabler på det pågældende område, der minder om brandsår. Derudover kan man også få pigmentelle misfarvninger i huden, som kan vare i flere måneder.

Kend den på dens karakteristiske udseende

Netop fordi planten er så giftig, så er det heldigt, at den er så nem at kende. Den vilde pastinak har et meget karakteristisk udseende og er derfor svær at forveksle med andre planter. Den har gulgrønne blomster og fjersnitdelte blade.

Jeg skåner miljøet og dyrene med en effektiv bekæmpelse

Jeg tilbyder en effektiv bekæmpelse af vild pastinak, der både skåner dyrene og miljøet. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere eller for at få beregnet en pris på min hjælp. Jeg tilbyder også altid kyndig rådgivning og vejledning, ligesom jeg også gerne hjælper dig med at passe og pleje din have eller dit grønne område.

Undlad altid at fjerne vild pastinak selv, da der er en stor risiko for, at du kommer i kontakt med plantegiften. Lad i stedet for mig hjælpe dig og få en effektiv og professionel bekæmpelse af vild pastinak eller bekæmpelse af japansk pileurt.

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel gartnerhjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig, Hvis du vil have svar på spørgsmål eller vil høre mere om min gartnerservice,

Ring til mig på telefon ​40 74 60 30, eller skriv til mig på e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk, så vender jeg tilbage med svar på din henvendelse. Du er også velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt