Muldvarpebekæmpelse og bekæmpelse af mosegrise tilbydes

Er din have indtaget af muldvarpe og mosegrise, som ødelægger haven mere og mere? Så kan du med fordel kontakte Gribskov Naturpleje for professionel hjælp til både bekæmpelse af mosegrise og muldvarpebekæmpelse. Vi har stor erfaring på området og kan derfor med stor sandsynlighed hurtigt få bugt med skadedyrene hos dig. Vi kommer primært hos kunder i Helsinge og Hillerød, men står til rådighed i hele Nordsjælland.​

Muldvarpen og mosegrisen – de små skadedyr, der driver haveejeren til vanvid, når de forvandler haven til et minibjerglandskab og undergraver plæner og bede med deres gange. Hvis du har problemer med disse dyr, så kan du med god grund kontakte os hurtigst muligt. Vi har nemlig stor erfaring i branchen og har derfor også en bred viden om bekæmpelse af både mosegrise og bekæmpelse af muldvarpe. Vi kommer både hos private og erhvervskunder, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

​Buske, træer og bede er mosegrisens favorit

Mosegrisen bliver også kaldt vandrotten, da den er en udmærket svømmer på 12-22 centimeter foruden den lange hale. Den lever af planterødder, kartofler, nødder og lignende, så når du netop har plantet buske eller træer, anlagt et nyt bed og andet, er det gourmettid for mosegrisen. Det er ret frustrerende at opleve mosegrisens indhug i havens planter, som den hurtigt kan gnave sig igennem.

Mosegrisen får cirka 20 unger på en sæson, og ungerne er kønsmodne efter cirka to måneder. Den holder primært til i fugtigt terræn, men kan også leve i helt tørre områder. Gangsystemer i din have, friske skud og ødelagte planter eller rødder i haven er alle sikre tegn på, at der bor en eller flere mosegrise i din have.

Den laver skud ligesom muldvarpen, men de er typisk mere uregelmæssigt fordelt på havens overflade. Om sommeren er det nemmest at se forskel på muldvarpeskud og mosegriseskud, da mosegrisen ikke graver lige så dybt, som en muldvarp gør. Dog kan mosegrise godt have gangsystemer, der er dybere end muldvarpens, da de kan gå helt ned til tre meters dybde.​

Muldvarpeskud kan komme hele året rundt

​Muldvarpen lever af regnorme og andre insekter, der forvilder sig ned i muldvarpens gange, men den forlader ofte sit revir for at søge føde på overfladen. Muldvarpen er også ret aktiv i vinterhalvåret, hvorfor muldvarpebekæmpelse også kan være nødvendig i denne periode.

Når frosten er i jorden, trænger muldvarpen længere ned efter føde. Det resulterer i de karakteristiske, irriterende muldvarpeskud i haven.

En muldvarp kan lave omkring seks nye skud i løbet af et døgn. Selvom man skulle tro det, er de største muldvarpeskud ikke nødvendigvis det nyeste. Mange muldvarpeskud betyder ikke altid mange muldvarpe, men muldvarpen får mellem tre til fem unger i april-maj måned. Hvis du oplever en øget mængde af muldvarpeskud i disse måneder, så kan det med andre ord være tegn på mere end én muldvarp, som har beboelse i din have.

​Effektiv bekæmpelse af mosegrise og muldvarpebekæmpelse

Hvis du oplever tegn på enten muldvarpe eller mosegrise i haven, så bør du tage kontakt til os med det samme. Hvis ikke du får bugt med disse skadedyr hurtigst muligt, så kan det have omfattende følger for dig. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her, og vi står altid klar til at rykke ud og udføre bekæmpelse af mosegrise og muldvarpebekæmpelse.

​Vi har en effektiv kur mod dine skadedyr i form af fosforbrinte, der i pilleform udlægges i samtlige gange og tuer, hvorved dyrene omringes af den udviklede gas. Jeg kommer igen efter tre-fem dage på et kontrolbesøg, hvor der igen udlægges piller ved behov mod dine muldvarpe og/eller mosegrise. Det er en effektiv bekæmpelse af de ubudne gæster, så du igen kan få din smukke have tilbage uden planter, der er gnavet i stykker, og græs, som er fyldt med skud.

Vi er en professionel og pålidelig samarbejdspartner, som altid overholder alle aftaler. Vi har stor erfaring med både effektiv bekæmpelse af mosegrise og muldvarpebekæmpelse, som vi tilbyder til en fordelagtig pris. Vi anvender ikke gift, som risikerer at ødelægge resten af din have, men udlægger piller, som koncentrerer sig om de angrebene områder.​

​​Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig?

Hvis du har brug for hjælp eller ønsker at høre mere om bekæmpelse af skadedyr i haver, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig, Vi står klar til at rykke ud og give din have en effektiv og professionel behandling til konkurrencedygtige priser. Vi kan kontaktes på telefon ​40 74 60 30, eller på allan@gribskovnaturpleje.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel gartnerhjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig, Hvis du vil have svar på spørgsmål eller vil høre mere om min gartnerservice,

Ring til mig på telefon ​40 74 60 30, eller skriv til mig på e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk, så vender jeg tilbage med svar på din henvendelse. Du er også velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt