​Bekæmpelse af japansk pileurt tilbydes

Få professionel hjælp til at slippe af med den invasive plante

Japansk pileurt er en utrolig invasiv plante, som er meget svær selv at bekæmpe på grund af dens kraftige vækst og omfattende rodnet.

Derfor står jeg gerne klar til at hjælpe dig med bekæmpelse af japansk pileurt, hvis du har behov for det. Jeg hjælper blandt andet private husejere og erhvervskunder i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland med at slippe af med den invasive plante.

Derfor er japansk pileurt uønsket på grunden

Japansk pileurt er en meget invasiv plante, der inden for ganske kort tid overtager hele grunden, hvis den ikke bliver bekæmpet. Den kan blive helt op til 2,5 meter høj, og med dens invasive vækst skygger den derfor for alle andre planter, ligesom den omdanner lyse og åbne arealer til tætte og uigennemtrængelige bevoksninger. Den vokser som regel ved veje, vandløb og i krat, og bekæmpelse af japansk pileurt kan altid betale sig.

3 fordele ved vælge mig til bekæmpelse af japansk pileurt

Når du vælger at lade mig stå for bekæmpelsen af din japanske pileurt, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 3 fordele:

  1. Jeg tilbyder en effektiv bekæmpelse
  2. Jeg skåner både miljøet og dyrene med mine metoder
  3. Jeg hjælper gerne med rådgivning, pleje og pasning af have og anlæg

Kontakt mig og slip af med japansk pileurt på din grund

Hvis du kunne tænke dig at slippe af med den japanske pileurt, der har overtaget din grund med dens uigennemtrængelige bevoksning, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Desuden hjælper vi også med bekæmpelse af vild pastinak, bjørneklo-bekæmpelse og meget mere. Du kan med fordel ringe til mig på telefon 40 74 60 30 for en indledende snak om bekæmpelse af japansk pileurt, men du kan også skrive til min e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk.

Jeg tilbyder en effektiv bekæmpelse af den invasive plante, hvor jeg tager hensyn til både miljø og dyrelivet, så du igen kan nyde din have eller dit grønne område.

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel gartnerhjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig, Hvis du vil have svar på spørgsmål eller vil høre mere om min gartnerservice,

Ring til mig på telefon ​40 74 60 30, eller skriv til mig på e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk, så vender jeg tilbage med svar på din henvendelse. Du er også velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt