Bekæmpelse af eng-brandbæger tilbydes​

Har du brug for professionel hjælp til bekæmpelse af eng-brandbæger i Græsted, Hillerød eller i det øvrige Nordsjælland, kan Gribskov Naturpleje hjælpe dig. Jeg har stor erfaring med at bekæmpe den giftige plante, der er særligt frygtet af både hesteavlere og landmænd.

Eng-brandbæger er en to- til flerårig urtelignende plante, der kan blive 40-100 centimeter høj. Planten er utrolig giftig ved indtagelse, og den er meget almindelig i Danmark på skrænter, høje enge, agerjord samt ved veje og jernbaneskråninger. På braklagte marker kan den også vokse i store mængder.

Kontakt mig for professionel bekæmpelse af eng-brandbæger

Hvis du ønsker professionel hjælp til fjernelse af den giftige eng-brandbæger, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan enten ringe til mig på telefon 40 74 60 30, eller du kan skrive til min e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med bekæmpelsen af planten.

​Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel gartnerhjælp, er du altid velkommen til at kontakte mig, Hvis du vil have svar på spørgsmål eller vil høre mere om min gartnerservice,

Ring til mig på telefon ​40 74 60 30, eller skriv til mig på e-mail allan@gribskovnaturpleje.dk, så vender jeg tilbage med svar på din henvendelse. Du er også velkommen til at kontakte mig via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt